Stenen beelden kopen

Wanneer u besluit stenen beelden te kopen, biedt Crea Stone een breed assortiment aan stenen beelden voor in de tuin. Onze collectie omvat diverse ontwerpen die uw tuin kunnen verrijken met een natuurlijke en tijdloze schoonheid. Of u nu op zoek bent naar een klassiek of modern ontwerp, onze stenen beelden voor in de tuin zijn een ideale keuze om een unieke sfeer in uw tuin te creëren.

Creëer een wereld van kleur door stenen beelden te kopen

Bij het kopen van stenen beelden is het belangrijk om te weten dat onze beelden gegoten zijn op basis van hoogwaardig Quartz. Deze methode zorgt voor duurzaamheid en een verfijnde afwerking van de tuinbeelden. Onze stenen beelden voor in de tuin zijn beschikbaar in verschillende kleuren, wat u de vrijheid geeft om de perfecte match voor uw tuin te vinden:

  • Wit
  • Patina antiekkleur
  • Patina roestkleur
  • Patina zandkleur
  • Patina blauwe steen
  • Patina terracotta

Naast stenen beelden kunt u bij ons ook bronzen beelden kopen voor in de tuin, waarmee u een prachtige combinatie van materialen en stijlen kunt creëren. Bovendien zijn onze sokkels voor beelden ideaal om uw favoriete stukken te accentueren en een prominente plek in uw tuin te geven.

Ontdek onze unieke beeldentuin

Laat u inspireren en bezoek onze beeldentuin in Schoten om de verscheidenheid aan stenen beelden voor in de tuin te ervaren. Wij hebben grote beelden voor in de tuin die een statement maken, evenals stenen beelden die een serene sfeer aan uw tuin toevoegen. Onze collectie beelden voor buiten is zorgvuldig samengesteld om elk tuinontwerp te complementeren. Ontdek de kunst van steen en kom de perfecte stenen beelden voor in de tuin kopen.

login

Webdesign door Artissoft

Crea Stone
Brechtsebaan 702
B-2900 Schoten