Winkel met bronzen beelden

Als u de bronzen beelden in onze winkel ontdekt, zult u zien hoe deze prachtige kunstwerken uw tuin kunnen transformeren. Bij Crea Stone bieden we een uitgebreide selectie van bronzen tuinbeelden die elk een unieke charme en elegantie toevoegen aan uw buitenruimte. Of u nu op zoek bent naar iets moderns of traditioneels, onze collectie bronzen beelden biedt voor elke tuin wel een pronkstuk.

De veelzijdigheid van bronzen beelden in onze winkel

In onze winkel met bronzen beelden vindt u een diversiteit aan stijlen die elke tuin kunnen verfraaien. Bronzen tuinbeelden zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook gemaakt om de tand des tijds te doorstaan. Ze zijn ideaal voor het creëren van een sfeervolle en uitnodigende tuinomgeving. Van ingetogen elegantie tot expressieve kunstwerken, onze winkel met bronzen beelden biedt eindeloze mogelijkheden om uw persoonlijke stijl te uiten in uw tuin:

Hoe komen bronzen tuinbeelden tot stand?

In onze winkel met bronzen beelden begint het maken van bronzen tuinbeelden met het vormen van een wasmodel, voorzien van giet- en ontluchtingskanalen. Dit model wordt omhuld met een vuurvaste massa en in een oven tot 700°C verhit, waarbij de was smelt en een holte achterlaat voor het gieten van het brons. Na het stollen van het brons wordt het beeld uit de mal gehaald, waarbij de overbodige kanalen worden verwijderd. Dit proces, essentieel voor het creëren van unieke bronzen tuinbeelden, wordt gevolgd door nauwgezette afwerking: het dichtlassen van gaten, afslijpen van uitsteeksels en aanbrengen van de patina. Het resultaat is een prachtig, duurzaam bronzen beeld, een ware kunstuiting voor uw tuin, verkrijgbaar in onze gespecialiseerde winkel.

Beleef de kunst in onze beeldentuin

We nodigen u uit om onze beeldentuin in Schoten te bezoeken en de unieke wereld van bronzen tuinbeelden te ervaren. Ontdek in onze winkel met bronzen beelden de verschillende beelden die uw tuin kunnen verrijken. Naast bronzen tuinbeelden bieden wij ook andere beelden voor buiten aan. Zo kunt u ook stenen beelden kopen, die elk een eigen karakter en schoonheid hebben. Laat u betoveren door de kunst van brons en vind het perfecte beeld dat uw tuin compleet maakt.

login

Webdesign door Artissoft

Crea Stone
Brechtsebaan 702
B-2900 Schoten